Content Creator – Voetbal & Sport brands

09.07.2019.

Je hebt van die stages die gewoon bijna te mooi zijn om waar te zijn. Als je van sport in het algemeen en voetbal in het bijzonder houdt, tenminste. Aardig kan pielen met Photoshop. Kan video editen. Of dat wil leren. Als je je memes kent. En met liefde dagelijks je beste uitspattingen op de sociale kanalen van onze merken wil gooien. En oh ja, als je het ook niet erg zou vinden om het nieuwe shirt van je favoriete club met je naam achterop te krijgen, aan het eind van je stage. Want je moet ‘m wel verdienen natuurlijk. Net als je stagevergoeding. Die je uiteraard ook krijgt.

Kortom, als je tijdens het lezen van bovenstaande een paar keer overtuigend ‘JA’ hebt geknikt, dan ben je bij deze uitgenodigd om langs te komen voor een gesprek. En als dat gesprek van beide kanten bevalt, bieden we je de kans in korte tijd heel veel ervaring op te doen.

Revenue Engineers in een notendop? Jong, innovatief, succesvol en snel groeiend. Werkzaam voor grote Nederlandse en internationale merken in wereld van internationale eCommerce en iGaming*. Noem ons het Silicon Valley van Amsterdam.

JOUW ROL

Je wordt een belangrijke schakel binnen onze Creative Department en gaat aan de slag voor meerdere van onze platformen/merken. Het is jouw taak om deze platformen van content te voorzien – in woord & beeld. Met als doel engagement te genereren, het merk uit te bouwen en conversies te realiseren.

Concreet:

  • Je gaat aan de slag voor twee merken, op meerdere kanalen – te beginnen met Facebook, Twitter, blog
  • Primaire contentpijlers: Internationaal voetbal, sport (van Formule 1 tot wielrennen, van Darts tot MMA). Secundair: Fun, babes, WTF.
  • Content is zowel in het Nederlands als in het Engels (dus een goede beheersing van de Engelse taal is meer dan een pré.)
  • Je bent een product van deze tijd, m.a.w. een Social Media Native.
  • Je bent meer dan bekend met Photoshop en eventueel ook met Première of iMovie.
  • Je vult bovenstaande aan met een vlotte pen.

Wat je nog mist aan ervaring compenseer je met de wil en potentie om te groeien in je rol. Daarnaast staan de volgende karaktereigenschappen wat ons betreft bovenaan je CV: leergierig, zelfkritisch, zelfbewust, volhardend, positief. Uiteraard krijg je van ons alle benodigde begeleiding.

WERKEN BIJ REVENUE ENGINEERS

Je wordt onderdeel van een divers team van professionals. Hoewel we uit verschillende vakgebieden komen, en verschillende achtergronden hebben, delen we allemaal hetzelfde: de wil om elke dag tot het uiterste te gaan. Waarbij we een simpele vuistregel hanteren. Je werkt het hardst als je er plezier in hebt.

Kortom, als je in korte tijd grote stappen wilt zetten – zowel voor jezelf als met ons – in een omgeving waar resultaat & fun hand in hand gaan… Dan zijn wij graag de spingplank voor je carrière. Of straks misschien wel direct je eerste baan.

WAT WE BIEDEN

All of the above. Op slechts een steenworp afstand van het Amsterdamse Bos. Met uiteraard een marktconforme stagevergoeding, goede begeleiding en ongelimiteerde toegang tot uitstekende koffie.

Reageer direct: upload jouw CV en motivatie.