Site icon Revenue Engineers

Marketing Stage

Revenue Engineers Marketing Stage


Digitale Marketing Expert worden? Zet direct de eerste grote stap in je carrière met een marketing stage bij Revenue Engineers. Wij nemen je vanaf dag 1 mee in de wereld van digitale marketing. Van Search Engine Optimalisatie, tot social media, tot Display Network campagnes – je raakt bekend met alle ins & outs op de snelst denkbare manier: in de praktijk. Met wie wij onze ervaring het liefst delen? Ambitieuze studenten die gewend zijn initiatief te nemen.

‘Ja’ geknikt op al het bovenstaande? Laten we dan vooral kennis maken.

Wie wij zijn

Revenue Engineers in een notendop? Jong, innovatief, succesvol en snel groeiend. Werkzaam voor grote Nederlandse en internationale merken in wereld van internationale eCommerce en iGaming. Noem ons het Silicon Valley van Amsterdam

Jouw positie

In je rol als marketing stagiair ben je een belangrijke schakel binnen het bedrijf. Anders gezegd, we geven je direct verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in concrete projecten die je oppakt voor diverse cliënten. Zo doe je ervaring op in project management(leiderschap), SEO, Affiliate management, Display campagnes, real time bidding platforms en nog veel meer – en kom je er achter welke tak(ken) van sport binnen digitale marketing jou het beste liggen!

Ervaringen en Vaardigheden

Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift. Je hebt verregaande interesse in het vak, en niet te vergeten je persoonlijkheid: Leergierig, zelfbewust, volhardend, positief. Tijdens je stage word je persoonlijk begeleid worden door company coach en voormalig Google senior manager Fintan Costello, dus je leert van de beste!

Werken bij Revenue Engineers

In je marketing stage ben je onderdeel van een divers team van professionals. Hoewel we uit verschillende vakgebieden komen, en verschillende achtergronden hebben, delen we allemaal hetzelfde: de wil om elke dag tot het uiterste te gaan. Waarbij we een simpele vuistregel hanteren. Je werkt het hardst als je er plezier in hebt.

Wij bieden

Pak deze kans op een marketing stage en upload jouw CV en motivatie

Exit mobile version